Maksu-, toimitus- ja palautusohjeet

INFO

Yhtiö: Arcadic viihdetuotanto oy

Postiosoite: Tiimalasintie 1 B 19, 02330 Espoo
Ly-tunnus: 0616582-6
Puhelin: 040 568 8148
Sähköposti: textixkustannus@gmail.com
Yhteyshenkilö: Rauno Kinnunen, rauno.tapio.kinnunen@gmail.com
Luottoluokitus: AAA

Tilausten käsittely: verkkokauppa

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Toimitusehdot: tilaukset toimitetaan postitse tilauksessa annettuun osoitteeseen muutaman päivän sisällä, eikä postituksesta aiheudu tilaajalle kustannuksia. Jos lähetyksessä on jokin vika, sen voi palauttaa meille ilmaiseksi, ohjeet kohdassa Palautusohjeet (alla).

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa kirjan tai kirjojen saamisesta. Verkkokaupasta ostetun kirjan/kirjat voi palauttaa omalla kustannuksella alla olevien palautusohjeiden mukaan. Maksunpalautus tehdään verkkokaupassa käytetylle maksutavalle.

Jos tuotteessa on jokin vika, esimerkiksi paketti on vaurioitunut, maksamme kaikki palautuksesta aiheutuvat kulut tai lähetämme uudet kirjat tai uuden kirjan.  Soita meille numeroon 040 568 8148 tai laita sähköpostia osoitteeseen textixkustannus@gmail.com

Jos tuotteessa ei ole mitään vikaa, mutta haluat palauttaa kirjan tai kirjat, joudut maksamaan itse  palauttamisesta aiheutuvat kulut.

Tilausten käsittely: ennakkotilaukset

Maksuehdot: ennakkoon tilattujen kirjojen mukana tulee lasku, jonka maksuaika on 14 vrk.

Ennakkotilausten toimitusehdot:  tilaukset toimitetaan postitse tilauksessa annettuun osoitteeseen muutaman päivän sisällä siitä kun kirjat ovat ilmestyneet, eikä postituksesta tule  tilaajalle kustannuksia.

Voit peruuttaa ennakkotilauksen milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä joko puhelimitse 040 568 8148 tai sähköpostitse textixkustannus@gmail.com. Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus vielä 14 vuorokauden kuluessa kirjan tai kirjojen saamisesta. Kirjan/kirjat voi palauttaa omalla kustannuksella alla olevien palautusohjeiden mukaan. Jos tuotteessa on jokin vika, esimerkiksi paketti on rikkoutunut, maksamme kaikki kulut tai korvaamme rikkoutuneet tuotteet. Ennen maksun palauttamista olemme yhteydessä tilaajaan.

PALAUTUSOHJEET

Palauta kirja tai kirjat  osoitteeseen
TextixKustannus / Arcadic viihdetuotanto oy, Rauno Kinnunen,  Tiimalasintie 1 B 19, 02330 Espoo.
Palautamme verkkokaupassa maksamasi summan samalla maksutavalla eli verkkokaupan kautta muutaman päivän kuluessa. Jos olet ennakkotilannut kirjasi ja maksanut ne laskulla, palautamme rahat tilillesi.