Kirjailijoiden esittely

Ali Kinnunen

Pitkän linjan aikakauslehtimies, joka on tehnyt lehtiä etuperin ja takaperin. Hän on ollut toimittajina monissa lehdissä ja kirjoittanut lähes kaikkiin Suomessa julkaistaviin aikakauslehtiin. Hän on ollut toimituspäällikkönä muun muassa Katsossa. Viime vuosina hän on keskittynyt pienten lehtien tekemiseen. Hän on kirjoittanut, kuvannut, taittanut, suunnitellut ja tehnyt kaikkea mitä lehdissä pitää tehdä. Häntä lähellä ovat psykologiset ja terveyteen liittyvät aiheet. Hän on tehnyt tutkimusmatkoja paitsi ihmismieleen, myös lajin seksuaalisuuteen. Ali on virallisesti eläkkeelle mutta touhuaa lehtien parissa edelleen kuin nuoruutensa päivinä. Naimisissa, yksi aikuinen poika.

Pentti Halme

Edellisen kaveri, itsekin eläkkeellä. Jos Ali Kinnunen on sosiaalinen, Pentti Halme ei ole. Hän haluaisi olla rauhassa ja asua maalla ilman minkäänlaista yhteyttä mihinkään. Kalastelee ja istuu laiturilla tai kosken rannalla. Harkitsee vakavasti uuden saksanpaimenkoiran ottamista. Ei ole koskaan löytänyt sielunkumppania ja elää yksin huomiota herättämättä. Ei olisi koskaan ruvennut kirjoittamaan dekkareita tai muitakaan kirjoja ellei Ali olisi houkutellut. Viihtyy kammiossaan kädet näppiksellä.

Con Troller

Con on nuorehko suomalainen, joka on reissannut työnsä takia pitkin maailmaa. Tuntee erityisen hyvin Amerikan ja sen kulttuurin hyvässä ja pahassa. Harkitsee vakavasti muuttoa Amerikkaan. Ei ole oikealta nimeltään Con Troller mutta kieltäytyy paljastamasta omaa nimeään. On töissä keskisuuressa yrityksessä ja hoitaa sen yhteyksiä maailmalle. Lupaa kirjoittaa fantasiakirjoja jatkossakin, vaikka muuttaisikin muualle. Puhuu sujuvasti monia kieliä, erityisen hyvin amerikkaa mutta kirjoittaa sujuvasti suomea. Avoliitossa. On lukenut kaikki mahdolliset fantasiakirjat ja tietää niistä kaiken. Alkoi kirjoittaa omaa kirjaa melkein sattumalta, mutta kirja vei mennessään. Miekan suojelija kunnioittaa kaikkia fantasiakirjallisuuden perinteitä, mutta arvostaa myös uudempaa fantasianäkemystä.

Kuvia kirjailijoista tulee syyskuussa.