FANTASIA

Fantasia -sivulla esitellään kaksi kirjaa. Villiä menoa kirjan kannessa nuorehko karhu istuu hyväntuulisena selkä männynrunkoa vasten ja herättää paljon sympaattisia ajatuksia. Kannen tekstit: Tapio Kantola, Kissan tuoksu, Karhun kanssa, TextixKustannus. Kirjassa on siis kaksi luontoaiheista tarinaa. Kirjan kirjoittamiseen on osallistunut myös Ali Kinnunen.
168 sivua isbn 978-952-7488-03-4

VILLIÄ MENOA

Kirja sisältää kaksi lähes taianomaista alkuperäiseen luontoon sijoittuvaa tarinaa. Nämä hellyttävät ja
koskettavat kertomukset saavat jokaisen aidon eläintenystävän hengästymään lukiessaan. Tarinoista ei puutu myöskään rakkautta eikä romantiikkaa, ne ottavat kantaa pienen, jopa syrjäytyneen ihmisen puolesta.

KISSAN TUOKSU
Kissan tuoksun hahmoja ovat Kissanainen, Elmeri, Somali, Taavi, Kissavouti ja rakkaat Emu ja Hammaa, mutta myös kohtalokas Kaunis Tumma.

KARHUN KANSSA

Karhun kanssa tapahtuu koskemattomassa luonnossa kaupungin lähellä mutta silti niin kaukana että sinne pääsee vain Rohjolla. Kirjan hahmoja
ovat karhut Pentu ja Mama, joka tarvitsee pikaisesti apua.

Kirjan on kirjoittanut Tapio Kantola ja sen on toimittanut Ali Kinnunen.

Lue Kissa tuoksu -kirjan alku

Lue Karhun kanssa -kirjan alku

Miekan suojelija -kirja on uutta fantasiaa. Kuvassa on suurikokoinen teräshohtoinen miekka, joka on tökätty vinottain maahan, taivas läikehtii mustanoranssina. Lisäksi on tekstit: Miekan suojelija, kirjoittaja Con Troller, suora lainaus "Sam doah, sat zada!" jonka merkitys selviäää kirjasta. Lisäksi textix.net.
196 sivua isbn 978-952-69707-2-1

MIEKAN SUOJELIJA

Vanhan Miekan Majatalossa on alkamassa taistelu, jonka tarkastuspartion johtaja tietää voittavansa. Tämä suostuu kuitenkin pilkaten ja ilkkuen lupaamaan niskuroivalle nuorelle miehelle aseeksi vanhan ruosteisen miekan majatalon seinältä. Johtaja valmistautuu upottamaan oman miekkansa nuoren miehen rintaan.

Vain vanha mies näkee miekan välähtävän ilmassa. Hän hymyilee kuullessaan hiljaista laulua.
Miekka lennähtää tuvan poikki välkkyen ja salamoiden. Kun poika nappaa sen käteensä, miekka helisee kuin olisi päässyt kotiin. Sen ruosteinen pinta rapisee lattialle ja paljastaa kullanhohtoisen terän, joka loistaa taianomaista lumovaloa. Arielin kadonnut miekka oli löytynyt!

Lue Miekan suojelija -kirjan alku