ROMAANIT

Romaanit-sivulla on esitellään neljä kirjaa. Ensimmäisenä on Unelma Espanjassa -niminen teos, jonka kansikuvassa on vedessä kelluvan naisen kauniit kasvot. Nainen on huoliteltu, kulmakarvat on laitettu, punaa on poskissa. Ilme on rauhallinen ja jopa onnellinen. Kannessa on tekstit: Unelma Espanjassa, kirjoittaja Ali Kinnunen ja TextixKustannus.
216 sivua isbn 978-952-7488-02-7

UNELMA ESPANJASSA

Kuka tahansa voisi joutua kokemaan saman kohtalon – varsinkin, jos on yhtään liikemies. Roope Halisen perheen elämä menee raiteiltaan täysin keksityn perimisasian takia. Samanlaisia kohtalontovereita on muitakin, mutta yleensä he yrittävät olla hiljaa, jos ovat vielä olemassa.

Uhkailun ja kiristysyrityksen myötä Roopen elämästä alkaa paljastua asioita, jotka eivät muuten olisi tulleet päivänvaloon. Melkein kaikki ulosottomiestä myöten luulevat, että Roope pakenee raukkamaisesti edessä olevia vaikeuksia, mutta hänen poliisiystävänsä uskoo toisin. Hän ja Roopen vaimo lähentyvät hädän hetkellä toisiaan ja myös perheen tytär löytää lopulta uuden kipinän elämäänsä.

Entä Roope? Mitä hän puuhastelee Espanjan paratiisissaan ja siellä täällä muuallakin.

”Kaikki oli valmista, vain loppusilaus puuttui. Enää ei tarvittu kuin ihme ja mies sitä tekemään. Mutta missä mies oli? Hän istui puku päällä jalat vedessä ja puristi toisessa kädessään kännykkää. Juuri kun nainen ehti miehen viereen, tämä sysäsi kännykän veteen kuin se olisi polttanut. Nainen alkoi vetää halutonta saalistaan pois vedestä. Miestä tarvittiin!”

Lue Unelma Espanjassa -kirjan alku

Enkelten talo -romaanin kannessa on ilkikurinen pieni enkelipatsas, selvästi poika mustat lasit kasvoillaan, siivet levällään. Patsas on kultainen, poika muuten alaston mutta lannevaate lantiollaan. Lisäksi on tekstit: Enkelten talo, kirjoittaja Ali Kinnunen, TextixKustannus.
228 sivua isbn 978-952-69707-8-3

ENKELTEN TALO

Vanha mies kertoo pojanpojilleen tarinaa ihmeellisestä Veljeskunnasta ja sen seikkailuista. Pojat kuuntelevat kertomusta tukka pystyssä ja vaativat aina vain lisää. Ehkä ensi kerralla…

Kirja kertoo ainutlaatuisesta Veljeskunnasta ja Marista.

Enkelten talo on tarina ystävyydestä, rakkaudesta, sovituksesta, kaikesta tavoittelemisen arvoisesta. Kirja on veijaritarina, josta ei hauskoja sattumuksia puutu, mutta aina ei käy hyvin, vaikka voisi käydä.

Uutta Suomessa – kuntoutuskoti Espanjassa – lause muuttuu todeksi. Marin mielestä asukkaat ovat enkeleitä, hänen enkeleitään! Ja heidän puolestaan hän on valmis tekemään mitä vain, koska heitä hän rakastaa. Erityisen paljon silloin kun he tekevät pahojaan. Marin mielestä hänen  tehtävänsä tässä maailmassa on tehdä enkelien elämä vähän helpommaksi tässä julmassa maailmassa.

Marin oma enkeli saapuu harrikalla, eikä mikään ole enää entisensä. Vanha mies kuittaa. Hänen omalta osaltaan tarina ei ole aivan loppu. Vanhan kotikirkon alttaritaulua tapaillen: ”Katso uudeksi minä teen kaikki!”

Lue Enkelten talo -kirjan alku

Naisten talo -romaanin kannessa on tulipunaiset rintaliivit rennosti pois heitettynä. Lisäksi on tekstit: Naisten talo, kirjoittaja Ali Kinnunen, textix.net.
226 sivua isbn 978-952-69707-6-9

NAISTEN TALO

Kaukana kaikesta elävä naispari saa miesvieraan, jonka auto simahtaa heidän pihatielleen. Naiset päättävät pitää miehen, joka mainostaa olevansa hyvä maalari.

Naisten pikakokous päättää, että mies saa jäädä heille yhdeksi yöksi, heillä kun ei ole ollut tapana ajaa ketään yönselkään. Mies lupaa tehdä ihan mitä vain, ihan mitä vain, jos saa jäädä.

Mies  tekee naisilleen jos jonkinlaisia palveluksia. Hän on tarvittaessa autokuski, tarjoilee juhlissa, käy naisten puolesta ostoksilla ja onpa hän esiintynyt nuoremman naisen poikaystävänäkin, kerran jopa sulhasena. Ja tehtävät sen kun laajenevat.

Mies joutuu tai saa toteuttaa tehtävistä pyhimmän, ainakin naisten mielestä. Tähänkin paratiisiin luikertelee kuitenkin käärme eikä mikään ole kuin ennen. Lopulta tilanne kuitenkin rauhoittuu, kunnes tulee ratkaiseva yö!

Lue Naisten talon -kohta jossa mies saapuu

Viimeinen viesti -romaanin kannessa on  keltaoranssia räikeää taivasta vasten piirtyvä suurikokoinen risti, joka seisoo aidattuna korkealla alustalla. Lisäksi on tekstit: Viimeinen viesti, kirjoittaja Ali Kinnunen, TextixKustannus.
192 sivua isbn 978-952-7488-01-0

VIIMEINEN VIESTI

Viimeinen viesti on kertomus ikuisesta uskollisuudesta ja kaiken kestävästä rakkaudesta maailmassa, jossa on tapahtunut paljon sellaista, josta emme tiedä.

Mies on odottanut viestiä montakymmentä vuotta. Kun se lopulta tulee, hän luulee mielikuvituksensa tehneen hänelle tepposet. Mutta totta se on!

Kirjekuoressa on matkalippu mustien oravien maahan Venezuelaan. Perillä häntä vastassa on nunna, jota hän huomaamatta seuraa vanhaan nunnaluostariin.

Sydän pakahtuen hän odottaa, kenet tulee tapaamaan. Kaikki ovat kuolleet, vain hän on jäljellä, mutta jollakulla on hänelle viesti ja viimeinen tehtävä.

Lue Viimeisen viestin saapumisesta