ERILAISTA RAKKAUTTA

Vain elämää -sivun ainoassa kuvassa on Terapian tarpeessa -kirjan kansikuva. Se on sama kuva kuin edellisen sivun Kirjan ystävissä. Kuvassa on vähäpukinen nainen, jolla on paksu panta kaulassaan. Kuvan yläosassa lukee Terapian tarpeessa, alaosassa Enkelihoitaja ja Foxman sekä kirjoittajan nimi Ali Kinnunen.
198 sivua isbn 978-952-7488-04-1

TERAPIAN TARPEESSA

Tälle kirjalle sopisi otsikoksi Vain elämää. Kirja kertoo ihmisistä, jotka voisivat olla ihan tavallisia ihmisiä, mutta jotka eivät kuitenkaan ole. Toisaalta heille tapahtuu asioita, joita voisivat tapahtua kenelle tahansa – vai voisivatkoko, sitä voi jokainen tutkiskella lukiessaan.

ENKELIHOITAJA

Mies herää taivaassa muistamatta mitään. Häntä hoitaa omituinen tyttöpari: outo Enkelihoitaja ja vain nahkapantaan pukeutunut tyttö, joka kerjää koko ajan alistamista. Kun mies palaa todellisuuteen, selviää että hänet on hakattu melkein kuoliaaksi. Mitä on tapahtunut? Ja mikä on tehtävä, joka kummittelee hänen muistissaan, mikä on hätääntynyt ääni, joka kertoo hänen päässään hirveätä tarinaa ja yllyttää: ”Etsi Vuk! Kosta puolestamme, minä odotan sinua!”

FOXMAN

Kettutyttöjä, työttömiä, mielenterveyskuntoutujia, viranomaisia – ja tavallinen suomalainen mies, joka haluaa elää elämäänsä. Mutta mitä tapahtuu, kun hän saa tarpeekseen säännöistä ja panee kaiken uusiksi saamiensa ohjeiden mukaan: älä kommentoi, älä tunnusta, älä kerro mitään, älä vastaa kysymyksiin! Valehtele aina kun pystyt! Eikä siinä vielä kaikki! Hänellä on salaisuus, jota on syytä pelätä.

Lue Enkelihoitajan ja Foxmanin ensimmäiset sivut